G
41dB
41dB

Ugradbeni hladnjak za vino WCD187ABH-SH


KAPACITET 118 BOCA
2  ZONE (5-20 °C)
CRNA RUČKA
Hlađenje crnog i bijelog vina
Š: 59,5 x V: 183/191 x D: 57 cm
En.klasa: G, ST-SN
Potrošnja: 174 Kwh/god
Težina: 93 kg
Nivo buke: 41 dB
Inox okvir oko vrata
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Zaštita boca od vibracija
Reverzibilna vrata
Ugljeni filter
Automatsko odmrzavanje
Podesive nogice – 7 cm
Alarm temperature i vrata
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display

3.099,00 

Opis

Ugradbeni hladnjak za vino WCD187ABH-SH

Ugradbeni hladnjak za vino WCD187ABH-SH Label  view  pridonijet će da vaša kuhinja izgleda ekskluzivno, elegantno i otmjeno. Ovaj model možete ugraditi u vašu kuhinju, a može biti i kao samostojeći model. Model ima  posebno konstruirane police kako bi etikete vaših omiljenih boca bile vidljive . Ima dvije komore i crni okvir oko vrata kapaciteta 118 boca.
U našoj ponudi možete pronaći i modele  kapaciteta od 7 boce do 66 boce, koji mogu biti s ručkom ili bez ručke, okvir vrata može biti crni ili srebrni, police su drvene na izvlačenje, a osvjetljava ih prekrasno unutrašnje bijelo LED svijetlo. Pogledajte video prezenatciju našeg branda mQuvee.

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da naši modeli imaju znatno nižu razinu buke od svih ostalih, kao i nisku razina potrošnje električne energije
Naši modeli iz serije WineCave imaju različite visine vrata kako bi u potpunosti pratile horizintalne linije vaše savršene kuhinje. Pored toga imaju i posebno dizajniran sistem ventilacije kako bi bila poptuna skrivena. Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnim tipkama. Odložite svoje najbolje butelje bezbrižno, uživajte u vino i neponovljivom dizajnu ovog modela.

Savršena kuhinja – savršeni uvjeti!

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, drvenih polica, okvir može biti ili srebrni ili crni ili čak prema boji vaše kuhinje. Naši modeli mogu biti sa jednom ili dvije komore za hlađenje bijelog i/ili crnog vina. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

Dodatne informacije

Brand

mQuvee

Boja

Crna

Komore

Dvije

Vrsta

Samostojeći hladnjak, Ugradbeni hladnjak

Ručka

Sa ručkom

Širina

59,5 cm

Visina

183/191 cm

Dubina

57 cm