O nama

komotel hladnjaci

Komotel d.o.o. osnovan je davne 1995. godine, a značajniju transformaciju doživljava 2014. prema prodaji tehničke robe i usluga.

Naši djelatnici, pioniri su u prodaji hladnjaka za vino, sa iskustvom većim od 20 godina, visokim stručnim i tehničkim znanjem i vjerojatno najvećim znanjem u prodaji ovih vrsta proizvoda.

Proizvodi se odlikuju visokim standardima u domeni energetske potrošnje i razinom buke kao i prepoznatljivim skandinavskim dizajnom.

Posjetite naš izložbeni salon i pronađite hladnjak prema vašim potrebama i željama, rado ćemo vas savjetovati i odgovoriti na vaša pitanja.

komotel hladnjaci onama

Av. Dubrovnik 10, Zagreb

0
+

Godina poslovanja

0
+

Zadovoljnih klijenata

0
+

Isporučenih hladnjaka

0
+

Partnera

BHG group sa svoja dva branda hladnjaka za vino i pića: mQuvee i Cavin vodeći je trgovac na području Skandinavije i zapadne Europe.

Ponuda obuhvaća modele samostojećih hladnjaka, ugradbenih podpultnih modela, potpuno integrirani hladnjaci kao i jedinstvene modele hladnjaka za pivo i pića.

Jedinu u našoj ponudi možete pronaći modele s malom potrošnjom energije, niskom razinom buke, ugradbene modele sa različitom visinom vrata kako bi u potpunosti pratile linije kuhinjskih elemenata.

Naši modeli bez ručke „ touch open“ izvrsna su rješenja kada u vašoj kuhinji ne želite hladnjak s ručkom.

Ukoliko želite „ custom made“ izgled hladnjaka, možete u ga naručiti prema RAL broju i vaš hladnjak će se u potpunosti stopiti s bojom vaše kuhinje.

Svi proizvodi iz naše ponude uključuju trogodišnje jamstvo.

Posjetite naš izložbeni salon i pronađite hladnjak prema vašim potrebama i željama, rado ćemo vas savjetovati i odgovoriti na vaša pitanja.

Želite li postati naš partner, imate studio za uređenje kuhinja, dizajner ste ili projektant, imate web shop, slobodno nas kontaktirajte za suradnju. Našim partnerima osiguravamo marketinšku i tehničku podršku, veleprodajne cijene, kao i dodatne popuste za izložbene modele.