Inox plinski roštilj 10379


Specifikacije proizvoda:
Samostojeći plinski roštilj
430 nehrđajući čelik
Gorivo: LPG plin
4 plinska plamenika: 3,5 kW
1x infracrveni plamenik: 2,9 kW
Rotisserie (rotirajući ražanj)
Rešetka za kuhanje, rešetka za grijanje, raspršivač topline
Posuda za skupljanje masti od nehrđajućeg čelika
5 gumba za točno podešavanje temperature
Dvostruki poklopac od nehrđajućeg čelika
Termometar na poklopcu roštilja
2 ladice i 2 ormarića s mehanizmom Soft Close
4 kotača
CE certifikat
Regulator plina i crijevo nisu uključeni!
Vanjske dimenzije (širina x visina x dubina): 1236,3 x 965,90 x 660 mm
Dimenzije roštilja (Širina x Visina x Dubina): 770 x 504 x 591 mm
Težina: 75kg

1.299,00 

Opis

Inox plinski roštilj 10379

Inox plinski roštilj 10379 za vanjsku kuhinju je samostojeći roštilj s 4  snažna plamenika i dodatnim infracrvenim grijačem serije inox 430

Robusni plinski roštilj od nehrđajućeg čelika. Samostojeći roštilj ima 4 visoko učinkovita plinska plamenika i 1 infracrveni plamenik s 5 gumba za kontrolu temperature. Plinski roštilj opremljen je rešetkom za kuhanje, rešetkom za grijanje i posudom za masnoću od nehrđajućeg čelika koja olakšava kuhanje i čišćenje. Ručka i dvoslojni poklopac s integriranim termometrom također su izrađeni od nehrđajućeg čelika. Jedna od istaknutih značajki roštilja je rotisserie. Ražanj se polako okreće preko roštilja kako bi se dobilo savršeno povrće i sočni odresci.

Osim uobičajenih značajki roštilja, Inox Range plinski roštilj nudi više nego dovoljno prostora za pohranu. Dvije ladice na izvlačenje i 2 ormarića za pohranu daju prostor i za smještaj plinske boce, tanjure, hranu i još mnogo toga. Tehnologija Soft Close osigurava tiho i glatko zatvaranje ladica i vrata vaše vanjske kuhinje!

Ovaj model je  istovremeno idealan za one koji žele vanjsku kuhinju u malom prostoru. Ovaj roštilj je klasičnog skandinavskog dizajna izrađen od nehrđajućeg čelika.

Plinski roštilj je u potpunosti izrađen od vrlo kvalitetnog nehrđajućeg čelika 430 SS, što vam daje mogućnost uživanja u fantastičnim jelima s roštilja tijekom cijele godine!
Plinski roštilj ima četiri kotača i može se postaviti bilo gdje u vrtu ili na otvorenom.

Plamenici, raspršivači plamena, posude za skupljanje masnoće, rešetke za kuhanje i rešetke za grijanje, u od nehrđajućeg čelika 304 SS za najvišu kvalitetu.

Poklopac s dvostrukim stijenkama s mjeračem temperature i ručkom od nehrđajućeg čelika. Poklopac se sastoji od vanjskog i unutarnjeg sloja od nehrđajućeg čelika sa zračnim rasporom između. Roštilj je bolje izoliran i može držati toplinu. Pritom se poklopac ne zagrijava toliko, pa ga možete dodirivati ​​i nema opasnosti od opeklina.

Roštilj također ima dva prostrana donja ormarića s izvrsnim prostorom za pohranu, na primjer za posuđe za roštilj i plinsku bocu. Povećajte svoj užitak pečenja i nadopunite roštilj samostojećim bočnim kuhalom i hladnjakom – ovo je savršena kombinacija za savršeno pečenje gotovo na gastronomskoj razini u vašoj vanjskoj kuhinji.

Naše vanjske kuhinje odišu:

  •  skandinavskim dizajnom
  •  vrhunskom završnom obradom
  •  koristimo kvalitetne čelike

Dodatne informacije

Težina 75 kg
Brand

Myoutdoorkitchen