Crni inox roštilj na plin i ugljen 7929


Specifikacije proizvoda:
Deluxe roštilj s plinom i roštiljem na ugljen jedan do drugog
Samostojeći kombinirani roštilj
Moderan i elegantan dizajn od antracit čelika
U potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika 304
2 područja za pečenje: 63×46 cm (svaki roštilj)
Sklopivi pomoćni stolići
Dvostruki poklopac od nehrđajućeg čelika 304
Mjerač temperature na svakom poklopcu
Ručka od nehrđajućeg čelika
Prostrano spremište s 3 velika ormara i 3 duboke ladice
Robusne upravljačke tipke od nehrđajućeg čelika
Poklopac s dvostrukom stijenkom i zračnom izolacijom zadržava toplinu mnogo dulje
Poklopac ostaje hladan zahvaljujući dvostrukom sloju, osiguravajući da se slučajno nećete opeći
Dimenzije (Širina x Visina x Dubina): 147 x 120 x 60 cm
Težina: 130 kg

3.985,00 

SKU: 7929 7330066079294 Kategorije: , ,

Opis

Crni inox roštilj na plin i ugljen 7929

Crni inox roštilj na plin i ugljen 7929 je praktični, samostojeći roštilj  koji pruža  niz fantastičnih kulinarskih mogućnosti. Izuzetan roštilj za prave ljubitelje roštilja!

Samostojeći modul s praktičnim rješenjem 2-u-1, tako da možete kuhati ili na plin ili na ugljen, ili oboje u isto vrijeme.

Impresivan i čvrst roštilj dizajniran za vrhunske performanse, s elegantnim i luksuznim izgledom i antracit završnom obradom od nehrđajućeg čelika 304.

Roštilji nude mnoge izvanredne značajke i dvostruke površine za roštiljanje veličine 63 x 46 cm, što omogućuje kuhanje s dva stila pečenja u isto vrijeme. – Imat ćete najtopliji roštilj u susjedstvu!

Vrhunsko grillanje

Uz ovaj roštilj iz snova kuhat ćete na otvorenom u svakoj prilici. Toliko opcija i značajki!

Kuhajte na savršenom plinskom plamenu ili užarenom ugljenu, odvojeno ili u isto vrijeme.

Oba roštilja imaju poklopac s dvostrukom stijenkom s robusnom ručkom, integriranim mjeračem temperature i zaštitnim poklopcem koji ih štiti od vremenskih nepogoda. Ispod rešetki nalaze se ormari i ladice s puno korisnog prostora za pohranu.

Plinski roštilj opremljen je s 3 jaka plamenika, infracrvenim sustavom, Piezo električnim paljenjem, robusnim upravljačkim gumbima s LED osvjetljenjem i ugrađenim svjetlima u kutiji za kuhanje.

Također ima 2 velike rešetke za kuhanje i roštilj, što ga čini savršenim za kuhanje širokog spektra hrane. Sve komponente i značajke kao što su plamenici, regulator plamena, rešetka za grijanje i posuda za skupljanje masnoće izrađeni su od nehrđajućeg čelika 304 kako bi pružili izvanredne performanse i kvalitetu.

Roštilj na ugljen ima 2 rešetke za pečenje s velikom površinom roštilja dimenzija 63 x 46 cm, rešetkom za grijanje, posudom za gorivo podesivom po visini i pepeljarom na izvlačenje s prednje strane.

Podignite svoje roštiljanje na potpuno novu razinu dodavanjem raznolikosti dimljenim iverjem kako biste poboljšali okus kada sporo kuhate najsočnije meso i povrće.

Svestrani roštilj za sve vrste kuhanja na otvorenom! Možete proširiti svoju vanjsku kuhinju kombiniranjem ovog modula s zasebnim bočnim plamenikom, omogućujući vam uživanje u neograničenim mogućnostima i svestranosti na vašem roštilju tijekom cijele godine!

Naše vanjske kuhinje odišu:

  •  skandinavskim dizajnom
  •  vrhunskom završnom obradom
  •  koristimo kvalitetne čelike

Pogledajte našu kompletu ponudu: Vanjske kuhinje

Odaberite stil koji vam odgovara u crnom i nehrđajućem inox čeliku. Kreirajte vašu vanjsku kuhinju pomoću 3D alata: 3D Dizajner

Dodatne informacije

Brand

Myoutdoorkitchen