Crni inox Kamado module 8388


Specifikacija proizvoda:
Elegantna završna obrada u nehrđajućem antracit čeliku 304
Uključen je kamado model Medio
Dimenzije modula uključujući roštilj: (Š x V x D) 83 x 127,5 x 62,7 cm
Dimenzije modula bez roštilja: (Š x V x D) 83 x 85,5 x 58 cm
Promjer rupe za Kamado: 54 cm
Težina: 123 kg (roštilj i modul)
Termometar za jednostavno očitavanje temperature
Odušak od lijevanog željeza u haubi, što olakšava kontrolu temperature u Kamadu
Donji otvor od nehrđajućeg čelika, što također olakšava uklanjanje pepela pomoću grablja za pepel
Površina roštilja: Ø47 cm
Pruža jedinstveno rješenje za integraciju vašeg Kamada u jednu od naših vanjskih kuhinja

2.371,00 

SKU: 8388 7330066079126 Kategorije: , ,

Opis

Crni inox Kamado module 8388

Crni inox Kamado module 8388 Ovaj jedinstveni modul posebno je dizajniran za ugradnju u vašu samostojeću vanjsku kuhinju za besprijekoran, odgovarajući izgled.

Izrađen u cijelosti od 304 nehrđajućeg čelika, ovaj visokokvalitetni, robusni modul dizajniran je da traje.

Osim modula, uključen je i naš najprodavaniji roštilj Kamado Medio. Podignite svoju vanjsku kuhinju na novu razinu s Kamadom!

Naše vanjske kuhinje odišu:

  •  skandinavskim dizajnom
  •  vrhunskom završnom obradom
  •  koristimo kvalitetne čelike

Kamado se nalazi na namjenski dizajniranim kolicima, koja su zatim integrirana u vanjsku kuhinju

Pribor uključen u kupnju Kamada:

• Pizza kamen: Koristite ga za izradu domaće pizze ili za pečenje kruha. Kamen za pizzu s vremenom će potamniti u boji i zaprljati se pri korištenju. To je normalno i ni na koji način ne utječe na kamen. Ne namačite kamen u vodi ili drugim tekućinama i ne stavljajte ga u perilicu posuđa. Umjesto toga, očistite ga četkom.

• Drvena lopata za pizzu: Olakšava vam prijenos pizze na kamen za pizzu ili na tanjur. Drvena lopata za pizzu izrađena je od drveta i lako se ručno čisti blagom tekućinom za pranje; pažljivo obrišite drvenu lopatu za pizzu suhom krpom nakon čišćenja.

• Roštilj od lijevanog željeza: Za maksimalan okus roštilja i savršene oznake roštilja. Osigurava brže kuhanje hrane jer upija više topline od standardnog roštilja.

• Toplinski štit: Služi kao poklopac i pomaže vam u održavanju ravnomjerne razine topline na cijelom roštilju. Toplinski štit nalazi se između užarenog ugljena i hrane, što također štiti vaše proizvode od intenzivne izravne topline.

• Upaljač za roštilj: Nikada ne koristite zapaljivu tekućinu za paljenje u kamadu, jer to može oštetiti roštilj. Kada koristite upaljač za roštilj nema potrebe za zapaljivom tekućinom, koja inače može ostaviti neugodan okus vašoj hrani, a također oštetiti vaš Kamado roštilj.

NAPOMENA!

Izbjegavajte paljenje roštilja zapaljivom tekućinom, jer će to uzrokovati oštećenje roštilja, a također ostavlja neugodan okus na hrani. Da biste uklonili zapaljivu tekućinu s roštilja, morate je staviti na visoku temperaturu nekoliko sati, bez ičega na roštilju. Umjesto toga, koristite naš upaljač za roštilj, koji je ekološki prihvatljiv i ne utječe na okus onoga što pečete. Također, uvijek koristite ugljen kada pečete na roštilju – a ne brikete!

Dodatne informacije

Brand

Myoutdoorkitchen