Crni inox kutni modul veliki 7903


Specifikacije proizvoda:
Čvrst, moderan dizajn s antracit završnom obradom
Samostojeći modul
U potpunosti izrađen od nehrđajućeg čelika 304
Kutni modul 90°
Jednostavan za postavljanje
Pridonosi elegantnom izgledu vaše vanjske kuhinje
Savršeno pristaje u kut vaše terase ili vanjskog prostora
Dimenzije: (Širina x Visina x Dubina) 80 x 85,5 x 80 cm
Težina: 25 kg

1.071,00 

SKU: 7903 7330066079034 Kategorije: , ,

Opis

Crni inox kutni modul veliki 7903

Crni inox kutni modul veliki 7903 za praktično skladištenje na otvorenom! Samostojeći kutni modul s ormarićem za pohranu pod kutom od 90 stupnjeva. Super elegantna završna obrada, u potpunosti izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika 304 u crnoj antracit boji. Vaš san o najboljoj vanjskoj kuhinji u susjedstvu može se lako ostvariti uz ugrađeni kutni modul. Ovaj čvrsti kutni modul pretvara vanjsku kuhinju u prekrasno otvoreno i prostrano područje za kuhanje pod kutom od 90° u obliku slova L. Savršeno se uklapa u kut vaše terase ili vanjskog prostora.

Izuzetno praktičan modul za dodavanje vašoj vanjskoj kuhinji. Gornji dio služi i kao dodatni radni prostor za pripremu hrane. Dvije velike police  nude mnogo prostora za pohranu. Kutni modul idealan je ako tražite veliku i luksuznu vanjsku kuhinju za svoj vanjski prostor.

Dizajn ga čini idealnim izborom za bilo koje okruženje i posebno je prikladan za male vanjske prostore na vašoj terasi ili podovima. Također se može dodati vašoj vanjskoj kuhinji kako bi se dobio dodatni prostor za pohranu i radna ploča.

Naše vanjske kuhinje odišu:

  •  skandinavskim dizajnom
  •  vrhunskom završnom obradom
  •  koristimo kvalitetne čelike

 

Pogledajte našu kompletu ponudu: Vanjske kuhinje

Odaberite stil koji vam odgovara u crnom i nehrđajućem inox čeliku. Kreirajte vašu vanjsku kuhinju pomoću 3D alata: 3D Dizajner

Dodatne informacije

Brand

Myoutdoorkitchen