G
41dB
41dB

Ugradbeni hladnjak za vino Velvet VCB100SS

2.744,00  (20.674,67 kn)

KAPACITET 142 BOCA
1  ZONA (5-20 °C)
Hlađenje crnog ili bijelog vina
Š: 59,5 x V: 147 x D: 57 cm
En.klasa: G, ST-SN
Potrošnja: 121 Kwh/god
Težina: 80 kg
Nivo buke: 41 dB
Kontrola vlage
Staklena vrata s crnim okvirom
Reverzibilna vrata
Kompresorsko hlađenje
Drvene kutija za smještaj boca
Zaštita boca od vibracija
Ugljeni filter
Automatsko odmrzavanje
Alarm temperature i vrata
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display

Opis

Ugradbeni hladnjak za vino Velvet VCB100SS

Ugradbeni hladnjak za vino Velvet VCB100SS pridonijet će da vaša kuhinja, restoran, konoba ili vinarija izgleda ekskluzivno, elegantno i otmjeno. Ovaj model može biti i samostojeći. Model Velvet VCB100SS ima staklena vrata s crnim okvirom  i drvene police. Možete ga postaviti u restoran, konobu, vinariju ili ugraditi u kuhinjske elemente.
Naši modeli iz serije Velevet imaju prekrasna staklena ili drvena  crna vrata, imaju kapacitet od 142 boce do 273 boce,  police su drvene. a osvjetljava ih prekrasno unutrašnje bijelo LED svijetlo. Pogledajte video prezenatciju našeg branda mQuvee.

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da naši modeli imaju znatno nižu razinu buke od svih ostalih, kao i nisku razina potrošnje električne energije
Naši modeli iz serije Velevet imaju staklena ili drvena vrata kako bi se prilagodile dizajnu vaše kuhinje ili interijera.  Pored toga imaju i posebno dizajniran sistem ventilacije kako bi bila poptuna skrivena. Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnim tipkama. Odložite svoje najbolje butelje bezbrižno, uživajte u vino i neponovljivom dizajnu ovog modela.

Savršena kuhinja – savršeni uvjeti!

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, a  vrata su crna ili prema želji korisnika . Ovaj model ima i kontrolu vlage unutar hladnjaka.

Serija modela WineStore idealna su rješenja za smještaj u restorane, konobe ili vinarije. Naši modeli iz ove serije su konstruirani sa jednom komorom za hlađenje bijelog ili crnog vina. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

Dodatne informacije

Brand

mQuvee

Boja

Crna

Komore

Jedna

Vrsta

Samostojeći hladnjak, Ugradbeni hladnjak

Širina

59,5 cm

Visina

147 cm

Dubina

57 cm

3 godine sigurnog jamstva

Besplatna dostava za sve hladnjake

Sigurna online kupovina

Na tržištu od 1995g.

Više iz kategorije