G
34dB

Ugradbeni hladnjak za vino SW-18B


KAPACITET 18 BOCA
1 ZONA (5-20 °C)
CRNA RUČKA
Hlađenje crnog ili bijelog vina
Š: 59,5 x V: 44,5 x D: 56 cm
En.klasa: G, ST
Potrošnja: 128 Kwh/god
Težina: 34 kg
Nivo buke: 34 dB
Crni okvir oko vrata
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Zaštita boca od vibracija
Reverzibilna vrata
Ugljeni filter
Automatsko odmrzavanje
Podesive nogice – 1cm
Alarm temperature i vrata
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display

1.055,00 

Opis

Ugradbeni hladnjak za vino SW-18B

Ugradbeni hladnjak za vino SW-18B pridonijet će da vaša kuhinja izgleda ekskluzivno, elegantno i otmjeno. Naši integrirani modeli potpuno će se uklopiti u dizajn svake moderne kuhinje. Ovo je jedistveni model iz serije Scandinavian Collection.
Kapacitet od 18 boca, okvir vrata je crni kao i crna ručka, police su drvene, a osvjetljava ih prekrasno bijelo LED svijetlo. Pogledajte video prezenatciju naših ostalih modela.

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da naši modeli imaju znatno nižu razinu buke od svih ostalih, kao i nisku razina potrošnje električne energije
Naši modeli imaju kapacitet od 25 boce do 123 boce, mogu biti s ručkom ili bez ručke, okvir vrata može biti crni ili srebrni, police su drvene, a osvjetljava ih prekrasno bijelo LED svijetlo.

Savršena kuhinja – savršeni uvjeti!

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, drvenih polica, okvir može biti ili srebrni ili crni ili čak prema boji vaše kuhinje. Naši modeli mogu biti sa jednom ili dvije komore za hlađenje bijelog i/ili crnog vina. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

Dodatne informacije

Brand

Cavin

Boja

Crna

Komore

Jedna

Vrsta

Ugradbeni integrirani u elemente

Širina

59,5 cm

Visina

44,5 cm

Dubina

56 cm