Izdvajamo
46dB
G

Samostojeći hladnjak za vino WineExpert SW-126B


KAPACITET 126 BOCA
2 ZONE (5-20 °C)
Crna ručka
Hlađenje crnog i bijelog vina
Š: 59,5 x V: 159 x D: 63 cm
En.klasa: G, ST
Potrošnja: 180 kWh/god
Nivo buke: 46dB
Težina: 70 kg
Crni okvir oko vrata
Hlađenje od 5-20°C
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Zaštita boca od vibracija
Automatsko odleđivanje
LED unutarnje svjetlo
LED display

1.649,00 

SKU: WineExpert SW-126S-1 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Samostojeći hladnjak za vino WineExpert SW-126B

Samostojeći hladnjak za vino WineExpert SW-126B izvrstan je izbor kada vam je potreban uređaj koji se slobodno nalazi u prostoru. Ovaj hladnjak za vino možete postaviti u dnevni boravak, kuhinju, podrum, vikendicu, koristiti ga u caffe-bar-u, restoranu ili hotelu. Naši hladnjaci dolaze iz Švedske, odlikuje se vrhunskoj kvaliteti namijenjenoj za zahtjevno skandinavsko tržište. Veliki broj modela zadovoljit će svaku vašu potrebu za vinskim hladnjakom, od malih hladnjaka za vino za nekoliko boca do velikih hladnjaka koji mogu primiti preko 200 boca.

Skandinavski dizajn

Jeste li ikada bili zadivljeni kako hladnjak za vino može stvoriti  dinamičan i atraktivan prostor nudeći brojne mogućnosti u pogledu dizajna i završne obrade? Hladnjak za vino čini vaš interijer otmjenim, profinjenim i sofisticiranim, te u isto vrijeme zauzima mjesto ponosa unutar vašeg doma. Hladnjak za vino ili piće u potpunosti će promijeniti izgled vaše nove kuhinje.Naši brandovi mQuvee i Cavin uključuju preko 100 različitih modela i vodeći su po prodaji na zahtjevnom skandinavskom tržištu. Odlikuje se malom potrošnje električne energije i niskom razinom buke. Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a svi naši modeli imaju trogodišnje jamstvo.

Savršeni uvjeti

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, drvenih polica, okvir može biti ili srebrni ili crni. Naši modeli mogu biti sa jednom ili dvije komore za hlađenje bijelog i/ili crnog vina. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

Pogledajte video prezentaciju hladnjaka za vino serije WineExpert

Dodatne informacije

Brand

mQuvee