39db
F

Podpultni ugradbeni hladnjak za vino WCD30S-780


KAPACITET 16 BOCA
2 ZONE (5-20 °C)
INOX RUČKA
Hlađenje crnog ili bijelog vina
Š: 29,5 x V: 88/95 x D: 57 cm
En.klasa: F, ST
Potrošnja: 93 Kwh/god
Težina: 31 kg
Nivo buke: 39 dB
Inox okvir oko vrata
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Zaštita boca od vibracija
Reverzibilna vrata
Ugljeni filter
Automatsko odmrzavanje
Podesive nogice – 7 cm
Alarm temperature i vrata
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display
Visina vrata 78cm – prati liniju vaših elemenata

1.199,00 

SKU: WCD30S-780-1 Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Podpultni ugradbeni hladnjak za vino WCD30S-780

Podpultni ugradbeni hladnjak za vinoWCD30S-780 pridonijet će da vaša kuhinja izgleda ekskluzivno, elegantno i otmjeno. Naši podpultni modeli namjenjeni su za ugradnju ispod radne ploče i potpuno će se uklopiti u dizajn svake moderne kuhinje.
Naši modeli imaju kapacitet od 7 boce do 66 boce, mogu biti s ručkom ili bez ručke, okvir vrata može biti crni ili srebrni, police su drvene na izvlačenje, a osvjetljava ih prekrasno unutrašnje bijelo LED svijetlo.

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da naši modeli imaju znatno nižu razinu buke od svih ostalih, kao i nisku razina potrošnje električne energije
Naši modeli iz serije WineCave imaju različite visine vrata kako bi u potpunosti pratile horizintalne linije vaše savršene kuhinje. Pored toga imaju i posebno dizajniran sistem ventilacije kako bi bila poptuna skrivena. Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnim tipkama. Odložite svoje najbolje butelje bezbrižno, uživajte u vino i neponovljivom dizajnu ovog modela.

Savršena kuhinja – savršeni uvjeti!

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, drvenih polica, okvir može biti ili srebrni ili crni ili čak prema boji vaše kuhinje. Naši modeli mogu biti sa jednom ili dvije komore za hlađenje bijelog i/ili crnog vina. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

Dodatne informacije

Brand

mQuvee

Boja

Srebrna

Komore

Dvije

Vrsta

Ugradbeni podpultni

Ručka

Sa ručkom

Širina

29,5 cm

Visina

88/95 cm

Dubina

57 cm