C
40dB
40dB

Samostojeći hladnjak za pivo BS40AB


KAPACITET 39 BOCA (0.33L)
1 ZONA (2-12 °C)
CRNA RUČKA
Š: 39,5 x V: 82/89 x D: 56 cm
En.klasa: C, ST
Potrošnja: 205KWh/god
Težina: 34kg
Nivo buke: 40dB
Crni okvir oko vrata
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Reverzibilna vrata
Automatsko odmrzavanje
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display
Visina vrata 70cm

1.299,00 

SKU: BS40AB-1 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Samostojeći hladnjak za pivo BS40AB

Samostojeći hladnjak za pivo BS40AB  izvrstan je izbor kada vam je potreban uređaj koji savršeno hladi pivo ili sokove u limenkama. BS40AB se može ugraditi u kuhinjske elemente ili može biti samostojeći u prostoru. Ovaj hladnjak možete postaviti u dnevni boravak, kuhinju, podrum, vikendicu, koristiti ga u caffe-bar-u, restoranu ili hotelu. Naši hladnjaci dolaze iz Švedske, odlikuje se vrhunskoj kvaliteti namijenjenoj za zahtjevno skandinavsko tržište. Veliki broj modela zadovoljit će svaku vašu potrebu za  hladnjakom, od malih hladnjaka za vino i pivo za nekoliko boca do velikih hladnjaka koji mogu primiti preko 200 boca. Pogledajte video prezenatciju našeg branda mQuvee.

Skandinavski dizajn

Jeste li ikada bili zadivljeni kako hladnjak za pića može stvoriti  dinamičan i atraktivan prostor nudeći brojne mogućnosti u pogledu dizajna i završne obrade? Hladnjak za pivo čini vaš interijer otmjenim, profinjenim i sofisticiranim, te u isto vrijeme zauzima mjesto ponosa unutar vašeg doma. Hladnjak za pivo ili piće u potpunosti će promijeniti izgled vaše nove kuhinje.Naši brandovi mQuvee i Cavin uključuju preko 100 različitih modela i vodeći su po prodaji na zahtjevnom skandinavskom tržištu. Odlikuje se malom potrošnje električne energije i niskom razinom buke. Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a svi naši modeli imaju trogodišnje jamstvo.

Savršeno ohlađeno pivo

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u vrhunskom pivu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Vi i vaše društvo sada možete uživati u blagodatima koji pruža samo vaš hladnjak.  Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem pivu ili piću omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. Naši hladnjaci mogu biti srebrne ili crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, metalnih polica posebno dizanirane za limenke ili boce, okvir može biti ili srebrni ili crni. Naši modeli omogućuvaju hlađenje već od 2°C pa do 12°C.. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

 

Dodatne informacije

Brand

mQuvee

Hlađenje

2 °C-12 °C

Boja

Crna

Vrsta

Podpultni ispod radne ploče

Širina

39,5 cm

Visina

82/89 cm

Dubina

56 cm