43dB
G

Samostojeći hladnjak za pića NC-53B


KAPACITET 63 LIMENKE (0.33L)
1 ZONA (3-18 °C)
Š: 34,5 x V: 77 x D: 45 cm
En.klasa: G, ST
Potrošnja: 120KWh/god
Metalne police
Težina: 25kg
Nivo buke: 43dB
Crni okvir oko vrata
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display

453,00 

SKU: NC-53B-1 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Samostojeći hladnjak za pića NC-53B

Samostojeći hladnjak za pića NC-53B izvrstan je izbor kada vam je potreban uređaj koji savršeno hladi pivo ili sokove u limenkama. Model NC-53B je samostojeći , koji slobodno može biti u prostoru. Ovaj hladnjak možete postaviti u dnevni boravak, kuhinju, podrum, vikendicu, koristiti ga u caffe-bar-u, restoranu ili hotelu. Naši hladnjaci dolaze iz Švedske, odlikuje se vrhunskoj kvaliteti namijenjenoj za zahtjevno skandinavsko tržište. Veliki broj modela zadovoljit će svaku vašu potrebu za  hladnjakom, od malih hladnjaka za vino i pivo za nekoliko boca do velikih hladnjaka koji mogu primiti preko 200 boca. Pogledajte video prezenatciju našeg branda mQuvee

Skandinavski dizajn

Jeste li ikada bili zadivljeni kako hladnjak za pića može stvoriti  dinamičan i atraktivan prostor nudeći brojne mogućnosti u pogledu dizajna i završne obrade? Hladnjak za piće čini vaš interijer otmjenim, profinjenim i sofisticiranim, te u isto vrijeme zauzima mjesto ponosa unutar vašeg doma. Hladnjak za piće u potpunosti će promijeniti izgled vaše nove kuhinje.Naši brandovi mQuvee i Cavin uključuju preko 100 različitih modela i vodeći su po prodaji na zahtjevnom skandinavskom tržištu. Odlikuje se malom potrošnje električne energije i niskom razinom buke. Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a svi naši modeli imaju trogodišnje jamstvo.

Savršeno ohlađeno piće

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u vrhunskom pivu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Vi i vaše društvo sada možete uživati u blagodatima koji pruža samo vaš hladnjak.  Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem pivu ili piću omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. Naši hladnjaci mogu biti srebrne ili crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, metalnih polica posebno dizanirane za limenke ili boce, okvir može biti ili srebrni ili crni. Naši modeli omogućuvaju hlađenje već od 3°C pa do 18°C. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

 

Dodatne informacije

Brand

mQuvee

Hlađenje

3 °C-18 °C

Boja

Crna

Vrsta

Samostojeći hladnjak

Širina

34,5 cm

Visina

77 cm

Dubina

45 cm