Izdvajamo
E
35dB

Ugradbeni hladnjak za vino WKES23FGBP

1.699,00  (12.801,12 kn)

KAPACITET 23 BOCA

1 ZONA (5-20 °C)

Touch open- bez ručke

Hlađenje crnog ili bijelog vina

Š: 59,5 x V: 45,5 x D: 55,9 cm

En.klasa: E, ST,

Potrošnja: 100 Kwh/god

Težina: 42 kg

Nivo buke: 35 dB

Crni okvir bez ručke

Kompresorsko hlađenje

UV zaštitno staklo

Zaštita boca od vibracija

Reverzibilna vrata

Ugljeni filter

Automatsko odmrzavanje

Podesive nogice – 1cm

Alarm temperature i vrata

Bijelo LED unutarnje svjetlo

LED display

Opis

Ugradbeni hladnjak za vino WKES23FGBP

Ugradbeni hladnjak za vino WKES23FGBP potpuno integrirani hladnjak bez ručke. Upotpunite svoju kuhinju modernim integriranim hladnjakom za vino  mQuvée!

Integrirani hladnjak za vino obično se ugrađuje u kuhinjski element i dizajniran je sa skrivenom ventilacijom kako bi se neprimjetno uklopio u kuhinju, baš poput ugrađene mikrovalne pećnice.

WineKeeper ima najekskluzivniju vrstu ventilacije, gdje se ventilacija nalazi iza vrata hladnjaka za vino i nevidljiva je kada su vrata zatvorena. Ostali hladnjaci za vino koji imaju otvor na stražnjoj strani zahtijevaju prostor i iznad i ispod hladnjaka za vino unutar ormara.

Ovaj hladnjak za vino ima 2 drvene police na izvlačenje i ima mjesta za 23 boce veličine Bordeaux. Ugradbeni hladnjak za vino WKES23FGBP  tiši je i energetski učinkovitiji od većine ostalih hladnjaka za vino na tržištu, s razinom buke od 35 dB i energetskim razredom E. Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnom zaslonu. Stavite svoje boce i uživajte u modernom i učinkovitom hladnjaku za vino!

Prednosti hladnjaka za vino:

  • Skrivena prednja ventilacija
  • Staklena vrata sa UV zaštitom od štetnog svjetla
  • Ugljeni filter koji održava zrak svježim
  • Energetska ocjena E (otprilike ekvivalentno A++ na prethodnoj ljestvici) – među najboljim ocjenama koje hladnjak za vino može
    imati
  • Razina buke od 35 dB – tiho u usporedbi s mnogim drugim hladnjacima za vino na tržištu
  • Drvene police bez vibracija koje osiguravaju da vino miruje i sazrijeva pravim tempom
  • Otvor na vratima u standardnoj dimenziji od 320 mm možete ugarditi bilo koju ručku

ECO SILENT način rada: standardna postavka hladnjaka za vino ECO SILENT osigurava minimalnu potrošnju energije i nižu razinu buke.
Način rada DYNACLIMA: Ova  postavka optimizira performanse hladnjaka za vino za distribuciju vlage i temperature. Pruža najbolje moguće uvjete za duže čuvanje vina, slično vinskom podrumu.

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da naši modeli imaju znatno nižu razinu buke od svih ostalih, kao i nisku razina potrošnje električne energije
Naši modeli iz serije Artic Collection imaju visinu vrata kako bi u potpunosti pratile horizintalne linije vaše savršene kuhinje. Pored toga imaju i posebno dizajniran sistem ventilacije kako bi bila poptuna skrivena. Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnim tipkama. Odložite svoje najbolje butelje bezbrižno, uživajte u vino i neponovljivom dizajnu ovog modela.

 

3 godine sigurnog jamstva

Besplatna dostava za sve hladnjake

Sigurna online kupovina

Na tržištu od 1995g.

Više iz kategorije