G
41dB
41dB

Ugradbeni hladnjak za vino WSTO215FGP


KAPACITET 215 BOCA
1 ZONA (5-20 °C)
4 police
Š: 59,5 x V: 176,8 x D: 67,5 cm
Hlađenje crnog ili bijelog vina
En.klasa: G, ST
Potrošnja: 180Wh/god
Težina: 93kg
Nivo buke: 41dB

1.999,00 

Opis

Ugradbeni hladnjak za vino WSTO215FGP

Ugradbeni hladnjak za vino WSTO215FGP pridonijet će da vaša kuhinja izgleda ekskluzivno, elegantno i otmjeno. Ovaj model može biti ugradbeni ili samostojeći . Ovaj model ima staklena vrata i crni okvir i crnu ručku. Možete ga postaviti u restoran, konobu ili vinariju.
Naši modeli iz serije Winestore imaju kapacitet od 44 boce do 474 boce,  police su drvene. a osvjetljava ih prekrasno unutrašnje bijelo LED svijetlo. Pogledajte video prezenatciju našeg branda mQuvee.

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da naši modeli imaju znatno nižu razinu buke od svih ostalih, kao i nisku razina potrošnje električne energije
Naši modeli iz serije WineStore  imaju drvena vrata kako bi se prilagodile dizajnu vaše kuhinje ili interijera.  Pored toga imaju i posebno dizajniran sistem ventilacije kako bi bila poptuna skrivena. Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnim tipkama. Odložite svoje najbolje butelje bezbrižno, uživajte u vino i neponovljivom dizajnu ovog modela.

Savršena kuhinja – savršeni uvjeti!

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, a  vrata su crna ili prema želji korisnika .

Serija modela WineStore idealna su rješenja za smještaj u restorane, konobe ili vinarije. Naši modeli iz ove serije su konstruirani sa jednom komorom za hlađenje bijelog ili crnog vina. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!