F
35dB

Ugradbeni hladnjak za vino WKED25PRP


KAPACITET 26 BOCA
2 ZONE (5-20 °C)
Touch open – bez ručke
Hlađenje crnog ili bijelog vina
Š: 59,2 x V: 59,5 x D: 55,5 cm
En.klasa: F, ST
Potrošnja: 99 Kwh/god
Težina: 42 kg
Nivo buke: 35 dB
Drveni okvir bez ručke
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Zaštita boca  od vibracija
Reverzibilna vrata
Ugljeni filter
Automatsko odmrzavanje
Podesive nogice – 1cm
Alarm temperature i vrata
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display

2.199,00 

Opis

Ugradbeni hladnjak za vino WKED25PRP

Ugradbeni hladnjak za vino WKED25PRP neprimjetno se uklapa u dekor vaše kuhinje, što rezultira hladnjakom za vino koji odražava vaš jedinstveni stil.

Hladnjak ima pripremu za izradu fronte u boji dekora drveta.

Ugradbeni hladnjak za vino pridonijet će da vaša kuhinja izgleda ekskluzivno, elegantno i otmjeno.

Ovaj hladnjak za vino ima 4 drvene police na izvlačenje i ima mjesta za 26 boca veličine Bordeaux.

Hladnjak za vino tiši je i energetski učinkovitiji od većine ostalih hladnjaka za vino na tržištu, s razinom zvuka od 35 dB i energetskim razredom F.

Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnom zaslonu. Stavite svoje boce i uživajte u modernom i učinkovitom hladnjaku za vino

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da je ovaj model dizajniran je sa skrivenom ventilacijom kako bi se neprimjetno uklopio u kuhinju, baš kao ugradbena pećnica. WineKeeper ima najekskluzivniji tip ventilacije, gdje se ventilacija nalazi iza vrata hladnjaka za vino i nevidljiva je kada su vrata zatvorena. Ostali hladnjaci za vino koji imaju otvor na stražnjoj strani zahtijevaju prostor i iznad i ispod hladnjaka za vino unutar ormara.

Savršena kuhinja – savršeni uvjeti!

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled.

U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, drvenih polica, okvir može biti ili srebrni ili crni ili čak prema boji vaše kuhinje.

Naši modeli mogu biti sa jednom ili dvije komore za hlađenje bijelog i/ili crnog vina. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

Prednosti naših hladnjaka za vino:

  •     Skrivena prednja ventilacija
  •     Staklena vrata sa UV zaštitom od štetnog svjetla
  •     Ugljeni filter koji održava zrak svježim
  •     Energetska ocjena F (otprilike ekvivalentno A+ na prethodnoj ljestvici) – među najboljim ocjenama koje hladnjak za vino može imati
  •     Razina buke od 35 dB – tiho u usporedbi s mnogim drugim hladnjacima za vino na tržištu
  •     Drvene police bez vibracija koje osiguravaju da vino miruje i sazrijeva pravim tempom
  •     Zamjenjiva ručka (320 mm)

 

ECO SILENT način rada: standardna postavka hladnjaka za vino ECO SILENT osigurava minimalnu potrošnju energije i nižu razinu buke.

Način rada DYNACLIMA: Ova izborna postavka optimizira performanse hladnjaka za vino za distribuciju vlage i temperature. To vam daje najbolje moguće uvjete za duže čuvanje vina, slično vinskom podrumu.

Dodatne informacije

Brand

Cavin

Boja

Crna

Komore

Dvije

Vrsta

Ugradbeni podpultni

Ručka

Sa ručkom

Širina

59,5 cm

Visina

82/87 cm

Dubina

58 cm