39db
G

Podpultni ugradbeni hladnjak za vino WBI15BS

579,00  (4.362,48 kn)

KAPACITET 7 BOCA
1 ZONA (5-18 °C)
INOX RUČKA
Hlađenje crnog ili bijelog vina
Š: 14,5 x V: 82/89 x D: 54,8 cm
En.klasa: G, ST
Potrošnja: 133 Kwh/god
Težina: 20 kg
Nivo buke: 39 dB
Crni okvir oko vrata
Kompresorsko hlađenje
UV zaštitno staklo
Zaštita boca od vibracija
Reverzibilna vrata
Ugljeni filter
Automatsko odmrzavanje
Podesive nogice – 7 cm
Alarm temperature i vrata
Bijelo LED unutarnje svjetlo
LED display
Visina vrata 73cm – prati liniju vaših elemenata

Opis

Podpultni ugradbeni hladnjak za vino WBI15BS

Podpultni ugradbeni hladnjak za vino WBI15BS iz serije Scandinavian Collection pridonijet će da vaša kuhinja izgleda ekskluzivno, elegantno i otmjeno. Naši podpultni modeli namjenjeni su za ugradnju ispod radne ploče i potpuno će se uklopiti u dizajn svake moderne kuhinje.
Naši modeli imaju kapacitet od 7 boce do 66 boce, mogu biti s ručkom ili bez ručke, okvir vrata može biti crni ili srebrni, police su drvene na izvlačenje, a osvjetljava ih prekrasno unutrašnje bijelo LED svijetlo. Pogledajte video prezenatciju ostalih naših modela.

Skandinavski dizajn

Visoki standardi skandinavskog tržišta učinili su da naši modeli imaju znatno nižu razinu buke od svih ostalih, kao i nisku razina potrošnje električne energije
Naši modeli iz serije  Scandinavian Collection imaju visinu vrata kako bi u potpunosti pratile horizintalne linije vaše savršene kuhinje. Pored toga imaju i posebno dizajniran sistem ventilacije kako bi bila poptuna skrivena. Temperatura i LED osvjetljenje lako se podešavaju na digitalnim tipkama. Odložite svoje najbolje butelje bezbrižno, uživajte u vino i neponovljivom dizajnu ovog modela.

Savršena kuhinja – savršeni uvjeti!

Zasigurno nema ništa bolje od uživanja u kvalitetnom vinu, koje je ohlađeno na savršenoj temperaturi. Naši hladnjaci konstruirani su tako kako bi vašem vinu omogućile savršene uvjete, a istovremeno vašoj kuhinji pružile neponovljiv izgled. U našim hladnjacima vaše butelje sačuvat ćete od štetnih UV zraka i vibracija. Hladnjaci su crne boje, staklenih vrata s UV zaštitom, drvenih polica, okvir može biti ili srebrni ili crni ili čak prema boji vaše kuhinje. Naši modeli mogu biti sa jednom ili dvije komore za hlađenje bijelog i/ili crnog vina. Prekrasno bijelo LED svjetlo stvara poseban ugođaj unutrašnjosti vašeg hladnjaka. Pročitajte naše savjete za  izbor hladnjaka.

Našim kupcima osiguravamo pomoć i savjetovanje pri odabiru hladnjaka, a našim kupcima osiguravamo servis i nakon jamstvenog roka. Obratite nam se s povjerenjem!

Dodatne informacije

Brand

Cavin

Boja

Crna

Komore

Jedna

Vrsta

Ugradbeni podpultni

Ručka

Sa ručkom

Širina

14,5 mm

Visina

82/89 cm

Dubina

54,8 cm

3 godine sigurnog jamstva

Besplatna dostava za sve hladnjake

Sigurna online kupovina

Na tržištu od 1995g.

Više iz kategorije